Известување за МКД учесници

КОТИЗАЦИЈА (РЕГИСТРАЦИЈА) НА УЧЕСНИЦИ

Вид на учесник ПЛАТЕНА ДО

17.11.2022

ПЛАТЕНА ДО

18.11.2022

ДНЕВНА КОТИЗАЦИЈА ЗА

27.11.2022

Членови на Здруженијата 7.320 ДЕН 8.780 ДЕН 3.400 ДЕН
Учесници кои не се членови 8.000 ДЕН 9.510 ДЕН 4.000 ДЕН
Придружба, Специјализанти и студенти * 5.850 ДЕН * 7.320 ДЕН **  2.600 ДЕН
ЦЕНАТА Е СО ВКЛУЧЕН ДАНОК (ДДВ) 18%
 

УПЛАТАТА ЗА КОТИЗАЦИЈА, СЕ ВРШИ НА ЖИРО СМЕТКА

на агенцијата    Глобал Нет Адв

 Жиро сметка: 200-0031649772-96

Стопанска банка а.д. Скопје

Цел на плаќање: Котизација за Симп. ХПВ и СПБ, 25-27.11.22

 Инфо телефони: 070/392-638 и 071/317377

Е-маил: globalnetadv@globalnetadv.mk и globalneta@gmail.com

ВО КОТИЗАЦИЈАТА Е ВКЛУЧЕНО:

# Комплет ПАПКА и ID карта;                      # Пристап во изложбениот простор;

#  Слободен влез на сите сесии;                #  Присуство на свечено отворање;                                       

СЕРТИФИКАТ со одобрени бодови од ЛКСМ и бар код од МЛД .

ВО КОТИЗАЦИЈА со ознака  *  Е ВКЛУЧЕНО:

# Печатена ПРОГРАМА и ID картица за слободен влез на сите сесии;

# СЕРТИФИКАТ со одобрени бодови од ЛКСМ и бар код од МЛД,

НО НЕ ИМ СЛЕДУВА ПАПКА СО ДРУГИ ПЕЧАТЕНИ МАТЕРИЈАЛИ.

ВО ДНЕВНАТА КОТИЗАЦИЈА со ознака **  Е ВКЛУЧЕНО :

# Печатена КНИГА НА ТРУДОВИ и ID картица за слободен влез на сесии

#   СЕРТИФИКАТ со одобрени бодови од ЛКСМ и бар код од МЛД ,

НО НЕ ИМ СЛЕДУВА ПАПКА СО ДРУГИ ПЕЧАТЕНИ МАТЕРИЈАЛИ..

СИТЕ УЧЕСНИЦИ СМЕСТЕНИ ВО ХОТЕЛ ДРИМ, ИМААТ БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ НА СВЕЧЕНИТЕ ВЕЧЕРИ, САБОТНАТА ЗАБАВА И РУЧЕК.

СИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ СО ПЛАТЕНА КОТИЗАЦИЈА А НE СЕ СМЕСТЕНИ ВО ХОТЕЛ ДРИМ, ЗА ВЛЕЗ НА СВЕЧЕНИ ВЕЧЕРИ, ИЛИ РУЧЕК,

     МОРА ДА ПЛАТАТ 30€  ПО ЧОВЕК ЗА СЕКОЈ ОБРОК-НАСТАН ПОСЕБНО

СМЕСТУВАЊЕ

Цените за сместување во хотелите, за време на Симпозиумот се следни:

Hotel Сместување/

Тип на соба

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ/

НОЌ/ ПОЛУПАНСИОН

х. ДРИМ, Струга

****

Еднокреветна 65 EUR
Двокреветна 45 EUR

Резервација на соби се врши исклучиво преку агенцијата Глобал Нет Адв.

ЗА ОТКАЖАНО СМЕСТУВАЊЕ ПОСЛЕ 21.11.2022,

НЕ СЛЕДУВА РЕФУНДАЦИЈА НА УПЛАТЕНИТЕ СРЕДСТВА.

****************

  1. ЗА ВРЕМЕ НА СИМПОЗИУМОТ, СОБИ ВО ХОТЕЛОТ МОЖЕ ДА РЕЗЕРВИРААТ САМО ЛИЦА СО ПРЕТХОДНО ОБЕЗБЕДЕНА (ПЛАТЕНА) КОТИЗАЦИЈА.
  2. ПРИСУСТВО ВО ХОТЕЛОТ, КАКО И ДО СИТЕ ЛОКАЦИИ КОИ СЕ ПОВРЗАНИ СО СИМПОЗИУМОТ ЌЕ БИДЕ ДОЗВОЛЕНО САМО ЗА ЛИЦАТА КОИ ИМААТ ПЛАТЕНО КОТИЗАЦИЈА ЗА СИМПОЗИУМОТ.
  3. ЗА НАДВОРЕШНИ ЛИЦАКОИ ШТО НЕМААТ ПЛАТЕНО КОТИЗАЦИЈА И НЕ СЕ СМЕСТЕНИ ВО ХОТЕЛОТ, ЗА ДА ПРИСУСТВУВААТ НА СВЕЧЕНИ ВЕЧЕРИ ИЛИ КОКТЕЛИ, ТРЕБА ДА ПЛАТАТ 30 ЕУР за 1 лице за 1 настан.

*************

За сите информации за сместување, превоз, техничка и логистичка поддршка, обратете се до агенциите:

Глобал Нет Адв  &  Пруф Принт

Инфо телефони: 070/392-638 и/или 070/221-066

Е-маил: globalnetadv@globalnetadv.mk и/или cvetanoski.slave@yahoo.com

 Сите уплати мора да бидат завршени пред започнување на настанот!